Referentieprojecten

Bekijk al onze referenties

Ik hoorde voor het eerst over M SORA in 2017 toen ik hun fabriek van houten ramen bezocht, die gelegen is in een prachtige omgeving en voorzien is van de hoogst mogelijke technische capaciteiten, kwaliteit en productievolume. Onze klanten verwachten zowel schoonheid als efficiëntie, grote afmetingen, een breed scala aan profielen en een goede oppervlaktebehandeling. En terwijl M SORA dit alles biedt, zorgt het ook voor een hoge mate van flexibiliteit in het ontwerp. Ik was zo enthousiast dat ik hun ramen heb laten installeren in mijn eigen huis, waar ik er elke dag van geniet.

CEDRIC ARCHITECTURE

CANADA

De samenwerking met M SORA bij het ontwerpen en plannen van de indeling van het gebouw is zowel voor de klant als voor de architect een uitstekende ervaring, omdat jullie concrete adviezen geven die de beste oplossing voor de klant opleveren, en niet gewoon de meest economische of winstgevende oplossing voor het bedrijf. Ook de technische ondersteuning is geweldig. Meer dan eens ontvingen wij uw gegevens en oplossingen binnen een half uur, wat onze ontwerpingenieur enorm heeft geholpen.

PRIMOŽ ERZNOŽNIK

ARCHITECTE, ATELJE 9

Het bedrijf Bauta, dat gespecialiseerd is in houten constructies, installeert al 15 jaar op min of meer exclusieve basis de artikelen van M SORA. Onze klanten zijn vertrouwd met onze samenwerking, die begint bij de planning, selectie en uitvoering en eindigt bij de dienst na verkoop. Aangezien M SORA een bedrijf is dat zich sterk richt op ontwikkeling, installeren wij vaak gloednieuwe producten en kunnen wij kiezen uit goede oplossingen. Het is moeilijk te voorspellen hoe het bedrijf zich in de komende 10 jaar zal ontwikkelen, maar ik geloof wel dat M SORA de nationale werknemers en de binnenlandse werkomgeving zal blijven respecteren, en op die manier zal blijven bijdragen tot de ontwikkeling van de lokale gemeenschap.

 

ANDREJ KOSEC

DIRECTEUR, BAUTA

De hout-aluminium ramen van M SORA zijn ongetwijfeld een win-win oplossing voor zowel ons als onze klanten. Bovendien konden we op de markt niemand anders vinden met zo’n goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij de gecertificeerde passieve ramen kunnen wij in de bouw bovendien onze hoge efficiëntienormen handhaven, vooral in koudere delen van de wereld zoals Canada.

MAISONS CHICOINE HOMES

QUEBEC, CANADA

Onze langdurige samenwerking met M SORA uit zich in snelle communicatie, een hoogwaardige installatie, tevredenheid van de eindklant en het creëren van nieuwe oplossingen met nieuwe details, die ontstaan door de kennis uit de praktijk toe te passen op de ontwikkeling en de productie.

MARKO BERNIK

DIRECTEUR, AS INVEST

In de afgelopen 8 jaar heeft Stich Consulting & Design Inc. talrijke projecten in Canada uitgevoerd met behulp van M SORA-producten, tot grote tevredenheid van alle betrokkenen. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de uitstekende producten, de schitterende klanten en de technische service en ondersteuning van M SORA. Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking met M SORA als leverancier van onze ramen en deuren, zodat wij onze klanten de beste producten en ondersteuning kunnen bieden.

TOMAZ STICH

MEDE-EIGENAAR, STICH CONSULTING & DESIGN INC., CANADA

Contactgegevens